FAQ

De Website past niet goed in mijn scherm?
Houd CTRL ingedrukt terwijl je met je muiswiel scrollt, hiermee kan je de pagina in en uitzoomen.

Waarom ben ik gekickt?
Waarschijnlijk is je account niet op orde kijk bij informatie bij de vereisten

Waarom moet mijn PSN zichtbaar wezen voor alle crewleden?
Op deze manier is het voor de Commissioners mogelijk om de juiste persoon te kicken als het ooit zover mocht komen.

Waarom moet mijn profiel zichtbaar zijn voor alle crewleden?
Zonder zichtbaar profiel heb je ook geen zichtbare Statistieken de reden waarom statistieken zichtbaar moeten zijn staat hieronder.

Waarom moeten mijn stats zichtbaar zijn voor alle crewleden?
Helaas hebben we in GTA heel erg veel valsspelers met modded accounts zichtbare stats zorgen dat de commissioners je account kunnen controleren of die wel eerlijk is. Ook kunnen we controleren of leden nog wel actief zijn en deze kicken mochten ze inactief zijn.

Waarom heeft DDNL een groot en uitgebreid regelement?
Ja het regelement is groot en ja er staan ook veel dingen in die normaal zijn voor de meeste mensen. Toch heb je altijd van die mensen die geen zin kunnen afmaken zonder te vloeken of mensen die denken dat het normaal is om mensen minderwaardig te behandelen. De regels zijn slechts normen en waarden voor mij en er staan wat extra dingetjes bij om de game ook leuk te houden voor iedereen. Het regelement is duidelijkheid voor alle leden en een hulpmiddel voor de Commissioners zodat ze weten wanneer ze kunnen kicken.

Waarom kan ik geen fotos uploaden of meeting organiseren?
Hoogstwaarschijnlijk ben je nog geen Representative op de website Mocht dit wel het geval wezen neem dan even contact op met Houtworm.

Waarom is de crew kleur oranje?
Oranje is de kleur van Nederland We zijn een Nederlandse crew dus ik vond oranje wel toepasselijk. Daarbij is het een mooie opvallende kleur die weinig crews gebruiken en goed in contrast staat met zwart.

Waarom zie ik nooit crewleden online?
Waarschijnlijk ben je net nieuw en heb je nog geen crewleden in je vriendenlijst Check Tips voor meer informatie over hoe je de meest Sociale Ervaring kunt krijgen.

Voor alle Hoe moet ik vragen kijk bij Tips.