Vereisten

Om de Crew Schoon, Netjes, Leuk en 100% Actief te houden moeten we bepaalde simpele eisen stellen. Deze zijn er net zoals het Regelement voor het welzijn van de crew en om het makkelijker te maken voor de Commissioners om de crew te onderhouden.

a. De Nederlandse Taal
Nederlanders zitten over de hele wereld 99% van onze leden is woonachtig in Nederland maar de voorwaarde is dat je als crewlid de Nederlandse Taal beheerst: Daarmee bedoel ik ABN of Algemeen Beschaafd Nederlands. Iemand hoeft geen Nederlander te zijn of in Nederland te wonen.

b. Playstation & GTA V
Zonder Playstation en GTA V heeft het geen zin om de crew te joinen mocht je toch graag willen joinen overweeg dan een PS4 te kopen.

c. Crew Regels Gelezen
Het Regelement beschrijft naar mijn idee enkel Normen en Waarden, Helaas zijn er veel mensen die dit niet met me eens zullen zijn, Daarvoor zijn de regels geschreven, Duidelijkheid creeert rust. bij veranderingen worden alle leden op de hoogte gebracht Iedereen dient dit te dan opnieuw te lezen, niet afweten van de regels is geen excuus om ze te overtreden.

d. Social Club & PSN
Een Social Club Account is net zo belangrijk als een Playstation Network account, Zorg voor zichtbaar Profiel, Stats en PSN op de Socialclub.

e. Goeie Headset
Een goeie headset is belangrijk als je een beetje leuk wil gamen. belangrijk voor jezelf omdat je de fijnere geluiden hoort en ook gelijk uit de goeie richting waardoor je game prestaties omhoog gaan, daarbij is het ook plezieriger voor de leden als je goed verstaanbaar bent zonder een vreselijke echo of gepiep/gekraak.

f. Eerlijke Account
Modded accounts of mensen met CFW of Mod Menus worden niet toegelaten in DDNL. Leden worden gecontroleerd voordat ze worden gepromoveerd naar Representative. Ook onzichtbare lichaampjes en het opstarten van Oneerlijke PVP jobs wordt gezien als cheaten.